Bransch:

Hotell/Restaurang/Turism

Region:

Norr

Omsättning:

10,5 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Hotell, Konferens & Spa

Bolaget bedriver hotell, konferens, restaurang och Spa verksamhet i en unik och vacker miljö mitt mellan fjäll och hav.

Verksamhet

Anläggningen inrymmer en hotelldel med 38 dubbelrum samt 2 sviter, samtliga med WC/dusch. Anläggningen inrymmer även 5 fullt utrustade konferenslokaler, en restaurang för 120 sittande gäster. Restaurangen erbjuder en lugn och avspänd miljö med en milsvida utsikt. Vidare finne en Spa anläggning och relaxavdelning med pool och bastu. Förutom hotell- och konferensmöjligheter erbjuder anläggningen på en mängd aktiviteter såsom skidåkning, fiskearrangemang, skoter, vildmarksmiddagar. Bolaget har i dagsläget 7 anställda inom områden reception, kök och lokalvård. Vidare finns ett antal anställda på timmar som arbetar med Spa verksamheten. Bolagets viktigaste kunder består av kommuner och landsting i regionen. Bolagets största del av omsättningen härrörs till hotell- och konferensverksamheten.

Fastigheten

Fastigheten, vari verksamheten bedrivs, ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av överlåtelsen. Byggnaden uppgår till totalt 2 914 m2 och är uppförd i etapper mellan 1993-2010.

Ekonomisk utveckling

Per 2017 uppgick omsättning till c:a 10,5 Mkr med ett resultat före skatt på c:a 0,4 Mkr. Bolaget håller på upprätta ett avtal med större företag som ger avkastning i 15 år framåt på 300–500 tkr årligen. Stora renoveringar på hotellet utfördes under 2011.

Marknad

Det finns stort potential och fina utvecklingsmöjligheter i både hotell- och konferensverksamheten.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Anläggningen är belägen i en vacker och unik miljö med avskildhet och lugn.
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp ett starkt varumärke och har ett gott renommé på marknaden.
  • En komplett anläggning i mycket gott skick.

Ditt team