Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Stockholm

Omsättning:

13,5 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Anrik, fristående bilverkstad med fokus på premiummärke i egen fastighet i södra Stockholm

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla en bilverkstad som sedan 1972 främst har fokuserat på ett premiumbilmärke. Bolaget har under sina verksamma år byggt upp en bred och djup kunskap om bilmärket och har gott renommé bland bilägare i regionen Storstockholm. Bolagets omsättning uppgick per 2019 till ca 13,5 mkr med ett rörelseresultat på ca 0,9 mkr.

Verksamhet

Verksamheten består av allmän service och reparationer av motorfordon, i huvudsak av ett personbilsmärke. Bolaget använder sig av kompletta och avancerade system för diagnos och felsökning av modern fordonselektronik. Bolaget har djup kunskap och modern utrustning för de flesta arbeten.

Kunder

Kunderna består av både privat- och företagskunder samt försäkringsbolag. Bolaget tar emot ca 1 200 kunder/år.

Medarbetare

Bolaget har i dagsläget sju kompetenta och lojala medarbetare med i genomsnitt ca 23 års erfarenhet av bilmekanikeryrket. Detta i kombination med en fullt utrustad verkstad bidrar till att kunderna kan känna sig trygga med att lämna in sin bil till Bolaget.

Lokaler

Lokalerna, vari verksamheten bedrivs, ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen. Lokalerna är väl anpassade för verksamheten och består av ca 500 m2 verkstadsyta, 250 m2 kontor och reservdelslager samt 150 m2 oinrett utrymme.

Nyckeltal (mkr) 2019 2018 2017
Omsättning 13,5 12,8 10,6
EBIT 0,9 1,2 0,2
Balansomslutning 7,3 7,3 5,9
Soliditet 44 % 51 % 57 %
Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget erbjuder hög kompetens.
  • Medarbetare har ett stort engagemang.
  • Bolaget erbjuder personlig service.

Ditt team