Fastighetsnära företag med lång erfarenhet inom fogning och brandskydd

Fastighetsnära företag med lång erfarenhet inom fogning och brandskydd

Region: Väst

Omsättning: 40-60 Mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla en verksamhet med lång erfarenhet och en bred kompetens inom allt från fogning och passivt brandskydd till betongarbeten och betongreparationer. De har även en fin kompetens inom en arbetsmetod som erbjuder miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för arbete på höga höjder. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret var i spannet 40-60 Mkr med ett EBIT ca 2-3 Mkr.

Beställ PM

Efter vår granskning av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Verksamheten är stark inom fogning och skapar tätade, behagliga och säkra miljöer, med ett starkt fokus på kvalitet och långsiktiga kundrelationer.

Verksamheten arbetar främst i västra Sverige, där de har etablerat varaktiga samarbeten med ledande byggföretag och fastighetsägare.

Teamet, bestående av ca 40 anställda, har hög kompetens, är självgående och flexibla. Verksamhetens satsning på utbildning och kompetensutveckling understryker deras ledarskap i innovation inom branschen.

Med planer på expansion och att öka personalstyrkan är de väl förberedda för att möta den växande efterfrågan inom branschen.

Fördelar med förvärvet

  • De har nyligen utvidgat sin kompetens till att inkludera betonglagning och betong-renovering, vilket redan genererar nya affärsmöjligheter, särskilt när byggandet avtar. Dessutom är deras kostnadseffektiva arbetsmetod på högre höjder mycket eftertraktad och de har numera ett utbud av tjänster som är mer resistent mot ekonomiska svängningar.
  • Med kapacitet att växa till 60 medarbetare inom sin nuvarande kostnadsstruktur, visar verksamheten på skalbarhet och beredskap för framtida expansion.
  • Verksamhetens löpande fokus på utbildning och kompetensutveckling förstärker deras position som en kunskapsledare och en av Sveriges främsta aktörer inom fogning.
företagsförmedlingen

Ditt team

Patric Ljunggren

Företagsmäklare

073-622 99 05
patric.ljunggren@ffkf.se
Call Now Button