Expansivt svets- & smidesföretag i sydöstra Sverige

Expansivt svets- & smidesföretag i sydöstra Sverige

Region: Öst

Bransch:

Omsättning: 32 mkr

Bolaget är en ansedd svets- och smidesverkstad som specialiserar sig på att leverera helhetslösningar inom konstruktion, tillverkning och reparation av stål-, plåt- och maskinkonstruktioner, inklusive CE-märkning/CE-godkännande. Prognostiserad omsättning för innevarande verksamhetsår är 32 Mkr med ett EBIT på 5,5 Mkr.

Beställ PM

OBS! Intressent är inte garanterad att få PM. Eftersom antalet intressenter kommer vara stort måste vi begränsa antalet som får tillgång till PM och träffar ägarna. Innan ni får PM kommer vi att begära in ytterligare information från er. Ägare kommer sedan godkänna vilka vi får skicka PM till.

Om verksamheten

Med en bred och djup yrkeskompetens samt mångårig samlad erfarenhet erbjuder Bolaget heltäckande lösningar och akut service till bygg- och industrisektorn samt privatpersoner.

Bolaget erbjuder tjänster och produkter inom byggsmide, konst- och antiksmide, industri-smide och fastighetsreparationer. Byggsmide tillsammans med industrismide står för den största delen, ca 80 %, av Bolagets omsättning.

Bolagets geografiska marknad omfattar främst delar av sydöstra Sverige med flertalet större och väletablerade aktörer samt kommun och landsting som kunder.   

Bolagets styrka återspeglas i dess 20 kompetenta och flexibla medarbetare, som alla besitter nödvändig behörighet och kunskap för att utföra sina arbetsuppgifter.

Verksamheten bedrivs från egenägda och, för verksamheten, väl anpassade lokaler med ett strategiskt läge.

Denna kombination av erfarenhet, kompetens och strategisk infrastruktur positionerar Bolaget som en pålitlig partner inom svets- och smidesbranschen.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har djup och bred specialistkompetens inom sitt område och erbjuder hög-kvalitativa och effektiva tjänster.
  • Bolaget ska ha en hög pålitlighet. Ordning och reda samt ansvar och trovärdighet ska genomsyra hela Bolaget.
  • Genom väl utförda projekt med högt kunnande och hög leveranssäkerhet har Bolaget byggt långsiktiga och stabila relationer med sina kunder.
  • Bolaget är certifierat enligt ISO 3834-2 / EN 1090-1, vilket bidrar till trygghet för kunderna.
företagsförmedlningen

Ditt team

Peter Henningsson

Företagsmäklare

073-380 07 65
peter.henningsson@ffkf.se
Call Now Button