Eleda Infra Services Group har förvärvat Göteborg Mark och Betong Entreprenad AB

Eleda Infra Services Group har förvärvat Göteborg Mark och Betong Entreprenad AB

Eleda Infra Services Group (”Eleda”) har den 12/1 2021 förvärvat Göteborg Mark och Betong Entreprenad AB (”GMB”). GMB: s ledningsgrupp kommer att fortsätta i sina respektive operativa roller och bli delägare i Eleda.

GMB är ett väletablerat företag, med ett 30-tal anställda, som agerar i den expansiva Göteborgsregionen och omsätter omkring 220 miljoner.

Eleda Group, som har sitt huvudkontor i Stockholm, har omkring 2 300 medarbetare och en omsättning om knappt 8 miljarder kronor 2020. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen.

”GMB är ett lönsamt och växande bolag med starka kundrelationer och hög kompetens inom sitt marknadsområde. Förvärven innebär att Eledas position som det ledande infrastrukturföretaget i Norden förstärks ytterligare”, säger Johan Halvardsson, koncernchef på Eleda.

”För GMBs framtid och utveckling är Eleda rätt bolag. Ett bolag med entreprenörsanda där jag är övertygad om att GMB som företag och dess personal kommer bidra till en fortsatt god utveckling.”, Säger Jim Ekstrand VD för GMB

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button