Handsktillverkaren Börjessons Handskar i Trosa har bytt ägare

Handsktillverkaren Börjessons Handskar i Trosa har bytt ägare

Bransch:

Börjesson Handskar AB med verksamhet inom grossistförsäljning har bytt ägare efter en överlåtelseprocess med många intressenter.

Intresset från marknaden att förvärva den anrika verksamheten Börjesson Handskar i Trosa har varit mycket stort. Börjesson Handskar bedriver grossistförsäljning till fackhandeln i Sverige och övriga Norden. Företagets historia sträcker sig ända tillbaka till 1899.

Swedbank Företagsförmedling fick nöjet och förtroendet att finna nya ägare till verksamheten.

– Sällan har jag sett så stort intresse från köparhåll och det har varit en mycket spännande process att finna den optimala köparen till Börjesson Handskar, berättar projektledaren Jesper Georgii-Hemming hos  Företagsförmedlingen i Stockholm, som tillsammans med kollegor förmedlade affären.

Efter en omfattande process med många intressenter utkristalliserade sig syskonen Olof Skjutare, Erik Skjutare och Maria Skjutare som de lämpligaste köparna att driva verksamheten vidare, och både köpare och säljare är mycket nöjda med utfallet.

Syskonen Skjutare ser nu fram emot att utveckla Börjesson Handskar tillsammans med Rachel Brownsword som tar en aktiv del i företaget.

Ditt team

Din sökning har inga resultat

Call Now Button