Den anrik verksamhet ABW Equipment har fått en ny ägare

Den anrik verksamhet ABW Equipment har fått en ny ägare

Bransch:

Företagsförmedlingen har nyligen avslutat ännu en framgångsrik försäljningsprocess.

ABW Equipment AB, ett bolag inom service och försäljning av storköksutrustning, har sålts till Patrik Hellström och Bodum Capital  AB.  ABW Equipment AB kommer att ingå som komplement i Service Partners RMS AB som är verksamma inom samma område.

Bolaget såldes på god värderingsnivå och försäljningen väckte intresse hos ett flertal kvalificerade och seriösa intressenter. Säljarna, Harry och Cecilia, har varit mycket nöjda med processen, och framförallt det tempo som lyckades hållas genom hela processen, trots semestertider. Företagsförmedlingen startade uppdraget de sista dagarna i april och tillträde skedde i slutet av augusti.

För ansvariga mäklare hos Företagsförmedlingen, Johan Gabrielsson och Jesper Georgii-Hemming, var det en fröjd att få arbeta med professionella parter på ömse sidor av affären. Att dessutom få finna det bästa hemmet till en verksamhet som startade redan 1906 kändes extra roligt.

Fr.v. Johan Gabrielsson Företagsförmedlingen, Harry Gustafsson och Cecilia Nordanås ABW Equipment, Patrik Hellström Bodum Capital AB

Ditt team

Johan Gabrielsson

Företagsmäklare

070-602 22 66
johan.gabrielsson@ffkf.se
Call Now Button