Evolver har expanderat genom ett förvärv av Mässbolaget i Tranås

Evolver har expanderat genom ett förvärv av Mässbolaget i Tranås

Aktiepost i koncernen Mässbolaget i Tranås säljs till investeringsbolaget Evolver Investment Group.

Mässbolaget i Tranås är ett entreprenadföretag som arbetar med mässor, events och butikskommunikation både i och utanför Sverige. Koncernen omsätter cirka 125 miljoner och har idag 34 medarbetare samt ett hundratal underentreprenörer med en blandning av olika spetskompetenser.

Verksamhetens erbjudande sträcker sig från idé till färdig produkt med ett totalansvar för hela produktionen och installation samt logistik. Tjänsterna omfattas av huvud­områdena projektledning, design med så kallade CAD-ritningar, byggnation, logistik och produktion av kundernas tryckta budskap.

Köparen Evolver Investment Group är ett Ålandsbaserat, privatägt investeringsbolag som investerar i små till medelstora ägarledda företag som vill realisera sin potential. Genom att via ett aktivt ägarskap tillföra kunskap, verktyg och kapital hjälper Evolver etablerade, onoterade företag att utvecklas.

Evolver ser Mässbolaget som ett fint tillskott till sina innehav av tillväxtorienterade hantverksbolag. Ambitionen är att tillsammans med Mässbolagets ledning, som kvarstår som betydande delägare i bolaget, utveckla kunderbjudandet och växa organiskt samt via kompletterande förvärv.

Affären förmedlades av Stefan Persson och Richard Skarin, Företagsförmedlingen.

– Det är glädjande att vi hittat en köpare som vi tror kompletterar den kompetens som redan finns i bolaget och möjliggör för en fortsatt expansion, kommenterar
Stefan Persson.

Ditt team

Richard Skarin

Företagsmäklare

0768-82 05 55
richard.skarin@ffkf.se

Stefan Persson

Företagsmäklare

0768-67 68 60
stefan.persson@ffkf.se
Call Now Button